Golf Safari’s

Ierland leent zich uitstekend voor een rondreis langs verschillende golfbanen en landschappen. Al onze golf safari’s zijn zorgvuldig getest en bezorgen je een unieke belevenis. Deze reizen zijn goed te doen als self-drive, maar we kunnen ook transfers regelen. Aangezien we zelf ook gek zijn van rondreizen door Ierland treden we soms zelf als gids en reisbegeleiding op!

The Great Northwest Coast Links

  • 5 nachten o.b.v. twin room B&B (Rosapenna Golf Hotel en Nesbitt Arms Hotel
  • 6 green fees (Old Tom Morris, Sandy Hills, Portsalon, Cruit Island, Narin & Portnoo en Donegal GC)

Prijs per persoon: v.a. € 849

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Quote van een verwende golfreiziger die je voorging: ‘Dit was mijn mooiste golfreis ooit’. Deze trip langs fantastische onontdekte links courses in het ongerepte Noordwesten van Ierland voert je door een wonderschoon landschap met elke dag weer een golf verrassing. Na een verblijf van 3 nachten in het Rosapenna Hotel & Golf Links via Dunfanaghy en Cruit Island naar het plaatsje Ardara, waar het in de pub elke avond feest is. Deze reis ga je nooit vergeten.

Test the West Coast Links

  • 4 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 5 green fees (Slieve Russel, County Sligo, Enniscrone, Carne en castle Dargan)

Prijs per persoon: v.a. € 895

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

De machtige West Coast Links van Sligo, Enniscrone en Belmullet Island (Carne) vormen het hoogtepunt van deze uitdagende reis door het Westen van Ierland. De inleidende beschietingen beginnen op de prachtige parklandbaan van het Slieve Russel Resort en uitpuffen doen we op Castle Dargan, de baan van Darren Clarke. We verblijven 1 nacht in Slieve Russel en 1 nacht in het gezellige centrum van Sligo. Als uitvalsbasis naar Enniscrone en Carne gebruiken we het moderne Diamond Coast Hotel recht tegenover Enniscrone Golf Links.

The Wild Wild West 

  • 5 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 6 green fees (Galway Bay, Connemara, Westport, Enniscrone, Carne en Glasson Golf Club)

Prijs per persoon: v.a. € 895 

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Tegenwoordig rij je binnen 2 uur naar Galway, de gateway naar de ruige westkust van Ierland. Het gevecht met de elementen begint al op het Galway Bay Golf Resort, gelegen op een landtong in de Oceaan. In de straten van Galway, de leukste stad van Ierland, geniet je ’s avonds van een welverdiende Guinness. Door verbluffende natuur rij je naar de links van Connemara en vanuit het gezellige plaatsje Westport speel je de lokale Hawtree beauty Westport GC en de heidense Carne GC. De machtige links van Enniscrone is de uitsmijter van deze reis. Onderweg terug naar Dublin pikken we nog even de schilderachtige parklandbaan Glasson GC mee, zodat we rozig het vliegtuig ingaan.