Het Zuidwesten – Kerry

‘When Kerry was created God must have had golf in mind’. Het meest zuidwestelijke graafschap van Ierland mag zich terecht verheugen in de belangstelling van golfers vanuit de hele wereld. Natuurlijk de ruige kustlijn, met de ‘Ring of Kerry’ en topbanen als Waterville en Ballybunion. Maar ook de sprookjesachtige schoonheid van het meer van Killarney met de achterliggende bergen zijn moeilijk te overtreffen.

Hoe kom ik er?
Vanaf Amsterdam Schiphol gaat er dagelijks een rechtstreekse ochtend- en middagvlucht naar Cork Airport. Vanaf het vliegveld rijdt u over een mooie weg in vijf kwartier naar Killarney.

Castlerosse Hotel *** – Killarney

  • 3 nachten twin/double room B&B o.b.v. 2 personen
  • 3 green fees (Killarney G&FC Mahoneys, Ring of Kerry GC en Beaufort GC)

Prijs per persoon: v.a. € 395
Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Castlerosse is zonder twijfel het best gelegen hotel van Killarney: maar 2 kilometer buiten het centrum, direct aan het Killarney Lake en naast de 2 topbanen van de Killarney Golf & Fishing Club. Bovendien is tussen het hotel en het meer een leuke 9 holes, par 36 golfbaan aangelegd. Verder heeft het hotel een restaurant en bar met uitzicht over het meer, een gezellige pub (regelmatig levende muziek) en een groot binnenzwembad met leisure centre.

Killarney Royal Hotel **** – Killarney

  • 3 nachten twin/double room B&B o.b.v. 2 personen
  • 3 green fees (Killarney G&FC Mahoneys, Ring of Kerry GC en Beaufort GC)

Prijs per persoon: v.a. € 499
Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Ons favoriete 4-sterren boutique hotel in het gezellige centrum van Killarney. Onderdeel van de Hayfield family collection, een naam die staat voor kwaliteit en bijzondere gastvrijheid. Een heerlijk plek om te ontspannen na een dag buiten, te beginnen met een Afternoon Tea. Voor het diner kun je kiezen uit de levendige Royal Bar & Bistro of de intieme Candle Room.