Het Noorden

Het Noorden van Ierland is tegenwoordig goed bereikbaar via dagelijkse rechtstreekse vluchten op Belfast. Niet ver van Belfast liggen beroemde Noord-Ierse linksbanen Portrush, Portstewart en Castlerock. Liefhebbers rijden door naar County Donegal in het Noordwesten van de Republiek. Hier speel je voor €50 nog geweldige links courses in ongerepte natuur aan schilderachtige baaien.

Hoe kom ik er?
KLM en Easyjet vliegen dagelijks op Belfast. Naar de beroemde links van Noord-Ierland rij je in een uur, naar Donegal is het ruim 2 uur, een tijdsinvestering waar je geen spijt van zult krijgen.

Rosapenna Hotel & Golf Links****

  • 3 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 3 green fees (Old Tom Morris, Sandy Hills en Portsalon GC)

Prijs per persoon: v.a. € 475

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Een absolute ‘must’ voor iedere links liefhebber. Aan een van de meest schilderachtige baaien van Ierland ligt Rosapenna Hotel & Golf Links. Een modern viersterren golfhotel met 2 eigen linksbanen: de traditionele Old Tom Morris en de spectaculaire Sandy Hills. In de zomer van 2021 komt daar zelfs een derde links bij: St. Patricks, een ontwerp van Tom Doak (o.a. Cape Kidnappers). Het hotel heeft maar 60 kamers met hedendaagse luxe en comfort. Het restaurant is uitstekend en er is een Spa met binnenzwembad, sauna en stoombad. Op een half uurtje rijden ligt nog een onweerstaanbare links course: Portsalon.

Roe Park Golf Resort**** – Limavady

  • 3 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 3 green fees (Roe Park, Castlerock & Portstewart GC)

Prijs per persoon: v.a. € 529

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Royal Portrush, Portstewart en Castlerock: De bucket list banen in het Noorden van Noord-Ierland. Helemaal sinds The Open in 2019 op Portrush plaatsvond. Het viersterren Roe Park Resort is de beste uitvalsbasis om deze beroemde links courses te spelen. Dit fijne hotel beschikt ook over een leuke parklandbaan, uitstekend geschikt om je gedeukte vertrouwen na al het links geweld weer op te poetsen.

The Great Northwest Coast Links

  • 5 nachten o.b.v. twin room B&B (Rosapenna Golf Hotel en Nesbitt Arms Hotel)
  • 6 green fees (Old Tom Morris, Sandy Hills, Portsalon, Cruit Island, Narin & Portnoo en Donegal GC)

Prijs per persoon: v.a. € 795 

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Quote van een verwende golfreiziger die je voorging: ‘Dit was mijn mooiste golfreis ooit’. Deze trip langs fantastische onontdekte links courses in het ongerepte Noordwesten van Ierland voert je door een wonderschoon landschap met elke dag weer een golf verrassing. Na een verblijf van 3 nachten in het Rosapenna Hotel & Golf Links via Dunfanaghy en Cruit Island naar het plaatsje Ardara, waar het in de pub elke avond feest is. Deze reis ga je nooit vergeten.