De Oostkust – Wicklow

Een van onze favoriete streken van Ierland blijft Wicklow, het graafschap ten zuiden van Dublin. Langs de kust steile kliffen en lange stranden met duinen en in het binnenland de Wicklow Mountains, met bosrijke valleien en verlaten hoogvlakten. Deze variatie weerspiegelt zich ook in het golfaanbod van de beroemde links The European Club tot Paul McGinly’s  ‘hidden gem’ Macreddin.

Hoe kom je er?
Vanaf Dublin airport rijd je via de rondweg om Dublin en de vierbaans M1 naar het zuiden in 50 minuten naar Wicklow.

Woodenbridge Hotel***

  • 3 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 3 green fees (Woodenbridge, Wicklow en Macreddin GC)

Prijs per persoon: v.a. € 259

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Het 400-jaar oude Woodenbridge Hotel ligt in het prachtige Vale of Avoca op loopafstand van  de Woodenbridge Golf Club. Moderne kamers met gratis WiFi, en een restaurant dat bekroond is met een AA Rosette en een volledig Iers ontbijt serveert. De Goldmines Bar biedt regelmatig live-muziek en is ingericht met Victoriaanse memorabilia. Het hotel zelf heeft 30 kamers en op loopafstand vindt u aan de rivier de Golf Lodge met nog een 24 kamers.

Druids Glen Hotel & Golf Resort***** – Newtownmountkennedy

  • 3 nachten o.b.v. twin room B&B
  • 3 green fees (Druids Glen, Druids Heath en Wicklow GC)

Prijs per persoon: v.a. € 499

Exclusief eventuele weekend toeslagen hotel en green fees

Druids Glen: Vijfsterren luxe in prachtig Iers landschap tussen de zee en de bergen. Dit heerlijk smaakvolle hotel ligt aan een van de mooiste golfbanen van Ierland: Druids Glen. Het hotel heeft 148 kamers, 5 restaurants en 3 bars. Er is een Spa, groot binnenzwembad, gymnasium, sauna en jaccuzzi en voor de deur ligt de uitdagende Druids Heath, een vrij open golfbaan met prachtige vergezichten.